Wij zoeken Junior Cyber Agents!

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, ook in onze gemeente. Daarom zijn we op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal handig maken.

Kinderen zijn namelijk steeds vaker online: gamen, appen en social media. Mooi vermaak, maar dit online leven kent ook risico’s. Wij hechten veel waarde aan online veiligheid en daarom zijn wij aangesloten bij het project Hackshield.

Leer alles over hacken, datalekken en veilig internetten 

Lijkt jou dat leuk? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Via HackShield word jij een Cyber Agent die online gevaar kan herkennen en voorkomen. Daardoor kun je ook je (groot)ouders leren hoe ze online veilig kunnen blijven en als Cyber Agent van Renkum inwoners en de gemeente beschermen. Samen zorgen we voor een veilige online wereld!

Huldiging

De beste Cyber Agents uit Renkum worden in de week van de cyberveiligheid gehuldigd door de burgemeester. Dit is in de week van 28 november tot 3 december 2021.

Help jij ons om de gemeente te beschermen? 

Speel nu mee en word Cyber Agent van Renkum. Je kunt HackShield online spelen op www.joinhackshield.nl of download de app voor smartphone en tablet. Op www.joinhackshield.nl vind je meer informatie over Hackshield. Vragen over Hackshield of de samenwerking met de gemeente Renkum? Mail dan naar veiligheid@renkum.nl.