Airborne Region Fotowedstrijd

De 4 gemeenten van de Airborne Region roepen al hun inwoners op mee te doen aan de Airborne Region Fotowedstrijd.

**Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum hebben de beste Airborne-fotograaf uit hun gemeente gevraagd de foto uit hun werk te kiezen die voor hen het thema ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ weergeeft. Het resultaat daarvan vindt u in compilatie van de 4 foto’s. 

Maak foto's die vrijheid uitstralen

Haal daar uw inspiratie uit om zelf ook aan de slag te gaan met het thema. Ga lekker op pad met uw camera of telefoon, maak foto’s die voor u Vrijheid uitstralen. Kies de mooiste uit en mail die voor 5 mei 2022 naar AirborneFotowedstrijd@gmail.com. Zorg ervoor dat de foto circa 5MB groot is. Schrijf in uw begeleidende mail waarom u voor deze foto gekozen hebt en vermeld uw naam en contactgegevens. 

Met het inzenden van uw foto geeft u toestemming om deze te gebruiken voor de foto-expositie en eventuele promotionele doeleinden. Uiteraard met vermelding van uw naam en motivatie. U ontvangt altijd een bevestiging van ontvangst en begin juni 2022 laten we u weten of uw foto tot de winnende behoort. 

Jury fotowedstrijd

De 4 fotografen vormen samen de jury van de Airborne Region Fotowedstrijd. Dit zijn Cynthia Leiwakabessy namens Arnhem, Maarten Weij namens Ede, Ton Timmer namens Overbetuwe en Berry de Reus namens Renkum. 

De jury kiest de mooiste foto’s uit en deze zullen de komende jaren gebruikt worden als aanvulling op de bestaande buitenexposities in de 4 gemeenten. In het kroonjaar 2024 zal de volledig nieuwe Airborne Region Foto-expositie ‘Airborne, op weg naar Vrijheid’ samengesteld worden met de winnende foto’s van de fotowedstrijden. De foto-exposities in de 4 Airborne-gemeenten vormen dan samen 1 geheel.