Opening Nationale Sportweek

Op vrijdag 20 september 2019 is de opening van de Nationale Sportweek. Vanwege de 75e Airborne Herdenkingen openen wij dit jaar de Nationale Sportweek met een Glider natuurwandeling in Wolfheze. Voorafgaand aan deze wandeling zal wethouder Marinka Mulder de Sportweek openen.

Glider natuurwandeling

Speciaal voor de 75e herdenking heeft Dorpsbelang Wolfheze een Glider natuurwandeling uitgezet. Er zijn twee routes uitgezet, een route van 6 km en een van 10 km. Tijdens de opening van de Nationale Sportweek wandelen wij de route van 6 km. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige lopen we langs de nog bestaande velden waar de Gliders zijn geland. Onderweg wordt er op verschillende plaatsen iets verteld over belangrijke punten tijdens de Slag om Arnhem.

Programma

  • 9.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 10.00 uur: Opening door Wethouder Mulder
  • 10.15 uur: Start wandeling (6km)
  • 12.00 uur: Terugkomst wandeling

Meelopen?

Meld u dan aan bij buurtsportcoach Tanja Dijkstra. Bel (06) 27 35 93 33 of stuur een e-mail naar t.dijkstra@renkum.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze wandeling.

Programma Nationale Sportweek 2019

Iedereen, jong en oud, kan tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2019 gratis kennismaken met (nieuwe) sporten. Wij doen hier actief aan mee. Daarom heeft het Sport- en Beweegteam samen met lokale sportaanbieders een mooi programma voor u samengesteld. Sport en beweegt u met ons mee? Kijk voor het programma en meer informatie op de pagina Nationale Sportweek 2019.