Nieuwe locatie Duurzaamheidsloket

Het Duurzaamheidsloket krijgt een nieuwe locatie: de Energiewinkel! Vanaf 12 oktober kunt u aan de Dorpsstraat 92 in Renkum terecht voor het Duurzaamheidsloket.

De openingstijden blijven hetzelfde, namelijk elke 2e en 4e donderdag van de maand. Vrije inloop van 15.30 tot 17.00 uur. Voor de actuele openingstijden of voor het maken van een afspraak kijk op www.renkum.nl/duurzaamheidsloket.

Kom langs voor advies 

Door de langere hete perioden in de zomer wordt het steeds warmer in huis en in de tuin steeds droger. De winter staat voor de deur, wat gaan de energieprijzen doen? Nu is het de tijd om je te oriënteren! Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Hoe maak ik een plan voor mijn woning en hoe bereid ik mij voor om van het gas af te gaan? Hoe houd ik mijn huis koel, of laat ik het regenwater mijn tuin in lopen? En hoe krijg ik meer vlinders en bijen in mijn tuin of balkon? Dit zijn vragen die bij veel bewoners spelen.

Het Duurzaamheidsloket is voor inwoners die zeggen ‘ik ga wat doen!’. Het staat er vol met tips en ideeën over het verduurzamen en vergroenen van de woning en de tuin. Het loket is bekend met de organisaties die actief zijn in de gemeente Renkum. Gaat u aan de slag? Alleen of samen met uw buren? Kom bij het fysiek Duurzaamheidsloket in de Energiewinkel ideeën opdoen! Bespreek uw vragen voor huis, tuin of buurt. Denk samen met ons mee om uw ideeën verder te brengen.

Over de Energiewinkel

De Energiewinkel bestaat sinds begin dit jaar in de Dorpsstraat in Renkum. Deze is opgericht om inwoners te helpen die energie willen besparen om verschillende redenen. Bij de Energiewinkel kunt u terecht voor vragen op het gebied van energie, isolatie, verduurzaming en uw energierekening. Aan de hand van voorbeelden en producten kunt u ervaren hoe u energie kunt besparen. 

Het Duurzaamheidsloket kan u helpen met vragen over de volle breedte van verduurzaming van uw woning, tuin of buurt. Daarbij helpt het loket om verdere stappen te ondernemen. De doelen van de Energiewinkel en het Duurzaamheidsloket kunnen goed onder één dak. Het is de moeite waard, bezoek de Energiewinkel en het Duurzaamheidsloket!