Werkzaamheden Telefoonweg en Wolfhezerweg

Sinds 19 oktober 2020 voeren we wegwerkzaamheden uit aan de Telefoonweg in Renkum en de Wolfhezerweg in Wolfheze. De werkzaamheden zijn tegelijkertijd, waardoor Wolfheze van 19 tot en met 30 oktober 2020 veel minder goed te bereiken is. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar voor de hulpdiensten. In dit nieuwsbericht leest u waarom de werkzaamheden in dezelfde periode zijn.

De werkzaamheden aan de Telefoonweg en de Wolfhezerweg zijn in dezelfde periode. Het was niet de bedoeling dat dit gelijktijdig zou gebeuren. De werkzaamheden aan de Telefoonweg zouden eerder plaatsvinden. De voorbereidingen hiervoor duurden helaas langer dan verwacht, waardoor we hier pas op 19 oktober 2020 mee konden starten. Het verzetten van de werkzaamheden is voor beide wegen niet mogelijk. Dit komt doordat we geen wegenonderhoud kunnen uitvoeren bij lage temperaturen tijdens de winterperiode. Ook moeten we ons houden aan contractuele afspraken met de aannemers.

Omleidingen

U kunt de volgende omleidingen volgen om uw bestemming te bereiken:

Telefoonweg Renkum

Tijdens de werkzaamheden is de Telefoonweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

  • Gemotoriseerd verkeer: volg de omleidingsroutes via de Utrechtseweg, Stationsweg in Oosterbeek en de Amsterdamseweg. De omleidingsroute staat aangegeven in de kaart hieronder (O1). Door de wegwerkzaamheden aan de Wolfhezerweg in Wolfheze kan de route via Wolfheze niet worden gebruikt als omleidingsroute. 
  • Voetgangers: de wegen blijven bereikbaar, op enkele momenten na.
  • Fietsers: 
    • doorgaand fietsverkeer moet omfietsen via nabijgelegen fietsverbindingen (Wijde-Veldpad en Klein Amerikaweg / Boshoeve).
    • bestemmingsverkeer fietsers: de wegen blijven bereikbaar, op enkele momenten na. Als u over het voetpad moet, vragen wij u af te stappen met het oog op uw veiligheid en dat van anderen. 

Kaartje omleidingsroutes werkzaamheden Telefoonweg:

Omleiding werkzaamheden Telefoonweg

Wolfhezerweg Wolfheze

Op  maandag 19 oktober 2020 zijn de werkzaamheden ten zuiden van de spoorwegovergang gestart. Hier zijn we ongeveer 12 weken aan het werk. Meer informatie over de herinrichting van de Wolfhezerweg kunt u lezen op www.renkum.nl/wolfhezerweg.