Wandeling in het Renkums Beekdal

Bent u mantelzorger? En heeft u zin in een wandeling door het Renkums Beekdal? Loop dan op donderdag 18 oktober 2018 mee onder begeleiding van een gids van Stichting Renkums Beekdal.

Tijdens de wandeling vertelt de gids over het ontstaan van het landschap, de sprengenbeken en watermolens, de papierindustrie, het historisch landgebruik, de bodem en vegetatie en de wildsporen. Kortom: ontspanning in de natuur en genieten van al het moois dat het Renkums Beekdal biedt. Ook is er een medewerker van de gemeente en van Renkum voor Elkaar aanwezig. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en staan open voor suggesties voor volgende mantelzorgactiviteiten.

  • Datum: donderdag 18 oktober 2018
  • Tijd: 14.00 tot 15.30  uur (inloop vanaf 13.45 uur)
  • Locatie: Lunchroom de Beken
  • Adres: Nieuwe Keijenbergseweg 174 in Renkum

Na de wandeling staat er koffie en thee met wat lekkers klaar. We raden u aan om kleding en schoenen aan te passen aan het weer en de conditie van de paden.

Aanmelden

Wilt u meedoen met de wandeling? Geef u dan op via e-mail: mantelzorgactiviteiten@renkum.nl of neem contact op met team Samenleving, mevrouw T. (Tina) Groothuizen via (026) 33 48 111.

Mantelzorgcompliment

Ook in 2018 kunt u een mantelzorgcompliment aanvragen. Het compliment wordt in 2018 verstrekt in de vorm van een geldbedrag van €150,-.  U kunt het mantelzorgcompliment maximaal 1 keer per jaar aanvragen en ontvangen.

Kijk op de pagina 'Mantelzorgcompliment aanvragen' hoe u een mantelzorgcompliment kunt aanvragen