Waar geven wij ons geld aan uit?

Wilt u ook weten waar wij ons geld aan uitgeven? Dat geld komt immers voor een deel uit uw portemonnee. De Rekenkamercommissie van de gemeente Renkum doet hier in november 2017 onderzoek naar. Doet u mee?

De Rekenkamercommissie wil in kaart brengen waarover, wanneer en hoe u geïnformeerd wilt worden door de gemeente.

Doe mee

Wij stellen uw medewerking bijzonder op prijs. Meedoen aan het onderzoek is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar 7 vragen te beantwoorden. Dat kost u ongeveer 3 minuten.

U kunt de vragenlijst tot en met donderdag 30 november 2017 invullen.

Uitkomsten

De Rekenkamercommissie doet dit onderzoek samen en tegelijk met andere gemeentes in Nederland. Alle informatie wordt verzameld en zo ontstaat een breed beeld over de informatiebehoefte van inwoners.

De resultaten van dit onderzoek verwachten wij eind februari 2018. De uitkomsten van het onderzoek delen wij uiteraard met u. Maar ook met de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Wellicht dat hiermee de dienstverlening aan u als inwoner nog meer verbeterd kan worden.

Rekenkamercommissie

De Rekenkamercommissie is een onafhankelijke commissie die de gemeenteraad ondersteunt bij zijn sturende en controlerende taak. Dit doet zij door het uitvoeren van onderzoek op verschillende beleidsterreinen.