Sinterklaasintochten

Nog even en dan is het weer zover. Sinterklaas komt weer in het land! Natuurlijk bezoekt hij ook de gemeente Renkum met al zijn pieten.

Hieronder leest u waar en wanneer hij langskomt.

Heelsum

Wanneer: zaterdag 18 november 2017 vanaf 14.00 uur
Route: Hoek Dopheidelaan/Bennekomseweg, Bennekomseweg, Klein Amerikaweg, Airborneweg, Hackettweg, Bennekomseweg, Hogenkampseweg, Esdoorndreef, Bram Streeflandweg, Bennekomseweg, Doornenkampseweg, Koningserf, Tamboer, Gardiaan, Doornenkampseweg, Tussenstop bij De Hucht, Barend Ferwedastraat, Bart Crumstraat, Patrimoniumweg, Utrechtseweg, Kerkweg, Kastanjelaan, Utrechtseweg, Prins Bernhardlaan, Papyruslaan, einde bij de muziektent.

Woflheze

Wanneer: zaterdag 25 november 2017 vanaf 8.30 uur
Route: Station, Wolfhezerweg, Wildforstlaan, Heelsumseweg, Balijeweg, Macharislaan, einde bij Dorpshuis ‘De Burcht’.

Oosterbeek

Wanneer: zaterdag 25 november 2017 vanaf 13.00 uur
Route: Steijnweg, Utrechtseweg, Weverstraat, Van Toulon van der Koogweg, Jacobaweg, Molenweg, Utrechtseweg, Weverstraat, Annastraat, Utrechtseweg, Pastoor Bruggemanlaan, Generaal Urquhartlaan, einde bij het St. Nicolaasplein (bij de toren van het gemeentehuis).

Renkum

Wanneer: zaterdag 25 november 2017 vanaf 12.00 uur
Route: De Veerstoep, Veerweg­, Melkdam, Dorpsstraat, einde bij het Dorpsplein.

Verkeershinder

Tijdens de sinterklaasintochten kan het verkeer wat hinder ondervinden. In verband met de veiligheid is de Veerstoep in Renkum tijdens de sinterklaasintocht gesloten voor verkeer.