Lichtjesavond

Op woensdag 6 en 13 december 2017 organiseren wij samen met Uitvaartverzorging Mijnhart lichtjesavonden op de begraafplaatsen in Renkum en Oosterbeek.

Tijdens de lichtjesavond kunt u uw dierbare(n) herdenken. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook als de begrafenis of crematie ergens anders heeft plaatsgevonden.

Renkum

Datum: woensdag 6 december 2017
Locatie: begraafplaats Harten, Hartenseweg in Renkum
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, begin dienst 19.30 uur

U kunt de dienst ook volgen op een groot scherm in een tent voor de aula.

Oosterbeek

Datum: woensdag 13 december 2017
Locatie: begraafplaats Noord en Zuid, Van Limburg Stirumweg in Oosterbeek
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, begin dienst 19.30 uur

Programma

U kunt samen met uw familie of vrienden herinneringen ophalen, een kaars branden of de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen. Op beide avonden is er een korte dienst begeleid door Marijke Wasser. Tijdens de dienst spelen onder andere kinderen van muziekschool T2muziek uit Heelsum live muziek.

De begraafplaatsen zijn tijdens lichtjesavond sfeervol verlicht. Er staan waxinelichthouders. Deze zijn beschilderd door leerlingen van de Prinses Beatrixschool en dr. Jac. P Thijsseschool in Renkum en de Mariënborn in Oosterbeek. Als u liever een zaklamp meeneemt om het graf van uw dierbare(n) te bezoeken dan kan dat natuurlijk ook.

Naam laten voorlezen

Wit u de naam van uw dierbare(n) laten voorlezen? Geef dit dan uiterlijk 1 dag van tevoren door bij Mijnhart Uitvaartverzorging. Stuur een e-mail naar info@mijnhartuitvaartverzorging.nl of bel naar (026) 33 330 29. Zet in uw e-mail welke begraafplaats u bezoekt.