Mei 2023

 • 8 en 22 juni: duurzaamheidsloket open

  Donderdagmiddag 8 en 22 juni 2023 is het duurzaamheidsloket open.

 • Wekelijkse inzameling gft+e in zomer

  30 mei 2023

  In de zomermaanden juni, juli en augustus leegt ACV de kliko’s voor gft+etensresten elke week. Deze extra inzamelrondes zijn op afwijkende dagen.

 • Wat betekenen toch die stippen en strepen in het bos?

  24 mei 2023

  Is het u tijdens uw wandeling door de bossen ook wel eens opgevallen dat er op sommige bomen een stip of een streep staat? Dat heeft te maken met de zorg en verantwoordelijkheid voor onze gemeentelijke bossen. In de wintermaanden van 2023 starten wij met dunningswerkzaamheden in de Bilderbergbossen in Oosterbeek. Dunnen is het selectief wegzagen van bomen, waardoor betere of speciale bomen meer groeiruimte krijgen.

 • Jeroen Hendriksen wint gedichtenwedstrijd

  09 mei 2023

  Jeroen Hendriksen uit Oosterbeek heeft met het gedicht De open inrichting Wolfheze de eerste prijs gewonnen in de gedichtenwedstrijd.

 • Broedseizoen: hond aan de lijn en poes in de mand

  09 mei 2023

  Tijdens het broedseizoen is het belangrijk dat de rust niet wordt verstoord voor weidevogels en andere dieren. Houd uw kat daarom ’s nachts binnen en uw hond aan de lijn als u gaat wandelen in de natuur.

 • Tegel eruit, plant erin!

  09 mei 2023

  Lever gratis een tuintegel in en ontvang in ruil daarvoor twee planten. Dit kan tijdens het NK Tegelwippen. Kom langs en doe ook mee met het vergroenen van onze gemeente!

 • Aanvallende buizerd bij hotel Wolfheze

  04 mei 2023

  Rondom Fletcher Hotel Wolfheze is een melding van een buizerd die aanvallend gedrag vertoont. Dit gedrag vindt meestal plaats binnen een straal van 100 meter van zijn nest en stopt zodra de jongen zijn uitgevlogen. Dit is uiterlijk begin juli.

 • Belastingen nog niet kunnen betalen? Dan bellen wij u

  04 mei 2023

  Is het u niet gelukt de gemeentelijke belastingen te betalen? En hebben wij uw telefoonnummer? Dan gaan wij u binnenkort bellen. Of eigenlijk: dat gaat bureau Certin namens ons doen.