Maak op tijd een afspraak voor aanvragen reisdocument

De vakantietijd breekt weer aan en dan hebben we ze weer nodig: die reisdocumenten. Maar zijn ze nog geldig? In onze gemeente verlopen van mei tot en met september 2022 bijvoorbeeld al 635 paspoorten en identiteitskaarten.

Maak op tijd een afspraak

Heeft u een nieuw reisdocument nodig? Regel dit dan zo snel mogelijk. Het is op dit moment erg druk met aanvragen. Dus reist u naar het buitenland? Wacht dan niet tot het laatste moment met het aanvragen van een nieuw reisdocument. Plan op tijd uw afspraak in op www.renkum.nl/afspraak.

Neem alle spullen mee

Om u goed en snel te helpen is het belangrijk dat u alle spullen meeneemt die nodig zijn voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart. Kijk voor wat u moet meenemen op www.renkum.nl/paspoort of www.renkum.nl/idkaart.

Reisdocument voor kinderen

Heeft uw kind een reisdocument nodig? Bij het aanvragen van een reisdocument voor kinderen moet het kind zelf aanwezig zijn, ook als het om een baby gaat. Kijk voor meer informatie en wat verder nodig is voor het aanvragen van een reisdocument voor een kind op www.renkum.nl/paspoort of www.renkum.nl/idkaart

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak bij burgerzaken voor een paspoort, rijbewijs of iets anders? En komt het toch niet goed uit? Zeg uw afspraak dan netjes af. Zo kunnen we weer een andere inwoner helpen.

Een afspraak verzetten of afzeggen kan heel makkelijk via de link in de bevestigingsmail die uw krijgt na het maken van een afspraak.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Zeg dan uw afspraak af door een bericht te sturen naar e-mail info@renkum.nl of bellen (026) 33 48 111.