Deelautoproject ‘Onze Auto Oosterbeek’ start binnenkort

Denkt u ook wel eens: die auto is toch wel erg duur en hij staat ook nog vaak gewoon stil, terwijl de kosten doortikken? Of: u heeft geen auto, maar het zou toch handig zijn om er af en toe een te kunnen gebruiken. Of: u wilt uw steentje bijdragen aan een duurzame wijk. Allemaal redenen om aan autodelen te denken.

2 deelauto’s in de wijk Talud

Het is de bedoeling dat in Oosterbeek 2 deelauto’s van Onze Auto geplaatst worden, om te beginnen in de wijk Talud (alle straten die binnen de driehoek Schelmseweg, Utrechtseweg en Lebretweg vallen). Heeft u interesse? Meld u dan aan via de website www.onzeauto.com/samenslimmerrijden/oosterbeek. Hier vindt u meer informatie en een rekentool waarmee u berekent of autodelen in uw situatie haalbaar is. 

Informatiebijeenkomst op 1 juni

Heeft u nog veel vragen over autodelen en wilt u graag meer informatie? Kom dan op woensdag 1 juni2022  om 19.30 uur naar de informatieavond in bibliotheek De Klipper in Oosterbeek. Die avond presenteert Onze Auto zich mét een Hyundai Kona en krijgt u uitleg over de app waarmee u de auto reserveert. 

Wilt u bij de informatieavond zijn? Meld u dan aan door een bericht te sturen naar e-mail duurzaamtalud@gmail.com. Uiteraard is iedereen welkom deze avond, want ook in andere buurten van Oosterbeek is belangstelling voor het autodelen.