Mei 2022

 • 23 juni: veteranenbijeenkomst

  31 mei 2022

  Wij organiseren op donderdag 23 juni 2022 een veteranenbijeenkomst. Hiervoor krijgen alle veteranen in onze gemeente een uitnodiging. Veteranen die nog niet bij het Veteraneninstituut staan aangemeld roepen wij speciaal op zich te melden voor deze bijeenkomst.

 • Wekelijkse inzameling gft+e in zomer

  31 mei 2022

  In de zomermaanden juni, juli en augustus leegt ACV de kliko’s voor gft+etensresten elke week. Deze extra inzamelrondes zijn op afwijkende dagen.

 • Deelautoproject ‘Onze Auto Oosterbeek’ start binnenkort

  26 mei 2022

  Denkt u ook wel eens: die auto is toch wel erg duur en hij staat ook nog vaak gewoon stil, terwijl de kosten doortikken? Of: u heeft geen auto, maar het zou toch handig zijn om er af en toe een te kunnen gebruiken. Of: u wilt uw steentje bijdragen aan een duurzame wijk. Allemaal redenen om aan autodelen te denken.

 • 18 mei: presentatie nieuw collegeperspectief

  13 mei 2022

  De nieuwe gemeenteraad is al geïnstalleerd, en nu staat een nieuw college ook op het punt van beginnen. GemeenteBelangen, GroenLinks en de PvdA slaan de handen ineen voor de komende 4 jaar.

 • Behoud collectie Pim Kwak

  13 mei 2022

  Met groot respect en liefde voor het landschap heeft verzamelaar Pim Kwak in zijn leven een groot aantal schilderijen bijeengebracht die door landschapschilders zijn gemaakt van de Veluwezoom.

 • Bibliotheek en gemeente willen samenwerken

  11 mei 2022

  Met het ondertekenen van een intentieverklaring spreken de bibliotheek en de gemeente de intentie uit om de verhuizing van de bibliotheek naar het gemeentehuis verder uit te werken.

 • Maak op tijd een afspraak voor aanvragen reisdocument

  04 mei 2022

  De vakantietijd breekt weer aan en dan hebben we ze weer nodig: die reisdocumenten. Maar zijn ze nog geldig? In onze gemeente verlopen van mei tot en met september 2022 bijvoorbeeld al 635 paspoorten en identiteitskaarten.

 • Gratis training Dementievriendelijk

  04 mei 2022

  Dementie komt steeds vaker voor: 1 op de 5 mensen krijgt met deze ziekte te maken. Wilt u weten hoe u iemand met dementie kunt helpen? Volg in 2022 een training.

 • 'Soldaat met bloemenmeisje' voor Dick Goodwin

  04 mei 2022

  Op dinsdag 3 mei 2022 ontving Dick Goodwin uit handen van burgemeester Agnes Schaap het bronzen beeld ‘Soldaat met bloemenmeisje’.

 • Hulp voor Oekraïne naar Dębno

  02 mei 2022

  Op vrijdag 29 april 2022 vertrok een transport van de Stichting Renkum-Dębno en de gemeente brandweer uit Renkum naar Dębno in Polen.