Veteranenbijeenkomst op 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 organiseren wij een veteranenbijeenkomst. De Renkumse veteranen zijn door burgemeester Agnes Schaap uitgenodigd voor de bijeenkomst.

De bijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Aanmelden voor 3 juni

In april 2019 hebben wij de uitnodigingen verstuurd aan de hand van een adressenlijst van het Veteraneninstituut. Bent u veteraan en woont u in de gemeente Renkum, maar bent u niet ingeschreven bij het Veteraneninstituut? Ook u bent van harte welkom om de bijeenkomst op 27 juni 2019 bij te wonen! Meld u (en uw partner of begeleider) dan vóór 3 juni 2019 aan bij mevrouw I. (Ingrid) Homan of mevrouw T. (Tess) Doornenbal. Stuur een e-mail naar i.homan@renkum.nl of t.doornenbal@renkum.nl en vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt. Bellen kan ook op (026) 33 48 111.

Nederlandse Veteranendag

De Nederlandse Veteranendag is een nationaal initiatief waarbij erkenning en waardering voor veteranen centraal staat. Een eerbetoon aan Nederlandse veteranen, zowel ‘oude’ veteranen  (WOII en het KNIL) als ‘jonge(re)’ veteranen, ingezet tijdens vredesmissies als voormalig Joegoslavië en Afghanistan. De landelijke bijeenkomst in Den Haag is op zaterdag 29 juni 2019.