Ondernemersbijeenkomst op 7 juni 2018

Wij nodigen alle ondernemers van harte uit voor de ondernemersbijeenkomst 'Renkumse kwaliteiten' op donderdagavond 7 juni 2018.

  • Wanneer: donderdag 7 juni 2018
  • Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
  • Waar: Fletcher Hotel, Kabeljauwallee 35 in Doorwerth

Programma

We starten de avond start met een ‘gesprek op de bank’. Het Toeristisch Platform de Lage Veluwe test de kennis van de Renkumse ondernemers over de kwaliteiten van Renkum. Daarna gaat het platform in gesprek met een panel dat onder andere bestaat uit een aantal ondernemers en burgemeester Agnes Schaap. Hierna kunt u kiezen uit 7 inspirerende workshops met een breed scala aan onderwerpen.

Aanmelden

In verband met de catering en de voorbereiding van de workshops willen we u vragen of u zich vooraf wilt aanmelden. Dit kan door uiterlijk 1 juni 2018 het online aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan ook door een e-mail te sturen naar bijeenkomst@renkum.nl. Vermeld in uw e-mail uw uw eerste en tweede workshopkeuze.

Workshops

1. Gezonde en snelle bedrijfsgroei in 3 stappen!
Door Lizanne Jakobs, Brilliant Work  

Wil je je bedrijf (nog) succesvol(ler) laten groeien? We gaan aan de slag met 1. Het toekomstbeeld vastleggen dat jij hebt voor je onderneming 2. Kijken hoe je obstakels op je groeipad kunt overwinnen en 3. Wat voor externe steun kun je krijgen in de vorm van advies, informatie, dienstverlening en subsidies vanuit zowel het bedrijfsleven, plaatselijke en nationale overheid. Geschikt voor bedrijven van ZZP tot 10.000 werknemers. De workshop wordt gegeven door Lizanne Jakobs, Brilliant Work.

2. Circulair denken, kansen voor lokale netwerken
Door Erick Wuestman, KPlusV / CIRCLES

Om ervoor te zorgen dat er in 2050 genoeg te eten is en er voor iedereen noodzakelijke goederen zoals kleding en apparaten zijn, moet onze economie circulair worden. In een circulaire economie bestaat geen afval meer. Maar wat houdt een circulaire economie in, wat voor businessmodellen zijn mogelijk en hoe kunt u daar als bedrijf aan bijdragen en voordeel uit halen? Ik verken graag samen met u wat de kansen zijn voor lokale netwerken in Renkum en de regio. Doe mee en pak die kans!

3. Maak je bedrijf inclusief!
Door Henry Mulders, Centrum inclusieve arbeidsorganisatie

Vind jij dat iedereen een kans zou moeten krijgen op een volwaardige plek binnen het bedrijfsleven? Kom dan naar deze workshop en zet de 1e stap om jouw bedrijf inclusief te maken. Handreikingen uit de praktijk hoe je jouw bedrijf toegankelijk maakt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en geschikt houdt voor het zittend personeel.

4. Fairtrade als kans
Door Monique van Gerwen, Fairtrade groep

De gemeente Renkum is al 6 jaar Fairtrade gemeente en hoort tot de fairtradegemeenten in Nederland van het eerste uur; iets om trots op te zijn! Voor ervaren fairtradebedrijven en nieuwe ondernemers die met Fairtrade(producten) aan de slag willen organiseert de fairtrade kerngroep een creatieve en inspirerende kennismaking ter uitdaging.

5. Vitaliteit op de Werkvloer
Door Gregie Swinkels, Sporttwist

Vanuit het ondernemershart rijst meteen de vraag: wat levert een goede gezondheid en vitaliteit op voor mijzelf en mijn werknemers? Of je nu zzp-er bent, een MKB-bedrijf runt of aan het roer staat van een grote onderneming, gezondheid en vitaliteit spelen een belangrijke rol binnen de organisatie. Wij worden ouder, leven ongezonder, werken langer door en ondervinden meer fysieke klachten en stress doordat werk en privé in elkaar overlopen. Ik neem jullie mee in de harde cijfers en tegelijkertijd  laat ik jullie stil staan bij werk & gezondheid, werkbeleving en risico’s in het werk.

6. Krachttraining 2.0, stap in de kracht van jouw bedrijf!
Door Petra Hofs en Maarten Tjallingii, MII coaching

Kracht is de ultieme vorm van zelfvertrouwen en overtuiging om succes te behalen in waar jij met jouw bedrijf voor staat. Dus bmoovd! bmoovd verbindt persoonlijke groei en ontwikkeling aan beweging. Even uit je hoofd, in je lijf. Maarten Tjallingii en Petra Hofs gebruiken hun ervaringen uit de topsport voor mooie verhalen over succes strategieën. Iedereen, en ieder bedrijf,  heeft de tools om succesvol te zijn. Heb jij toegang tot je eigen gereedschap? In deze workshop ga je deze kracht ervaren en inzetten.

7. Personal Branding: jezelf als merk in de markt zetten
Door Carla Lodowika, Lodowika Coaching& advies

In een markt met vele aanbieders van dezelfde diensten is 'Personal Branding' belangrijk om jezelf te onderscheiden. Weet wat je uniek maakt en onderscheid van anderen. Hiermee creëer je een behoefte en daarmee je eigen markt en je eigen kansen. Personal Branding helpt je bij het vinden en krijgen van de juiste opdrachten. Bij dit concept beschouw jezelf als een merk (brand). Doel: inzicht verschaffen in het wat, waarom en hoe van Personal Branding. Een start om thuis verder mee door te gaan.