Geef uw mening over wonen!

Bent u tevreden over uw woning en woonomgeving? Of denkt u er over om te verhuizen? Waar en hoe wilt u dan wonen? Het volgende onderzoek van ons inwonerspanel ‘Renkum Spreekt’ gaat over wonen in de gemeente Renkum.

Met uw antwoorden verbeteren we het woonbeleid in de gemeente. Uw mening is daarom erg waardevol! Vul de vragenlijst in via de webstie www.moventem.nl/wonen

Programma Wonen

Wonen in de gemeente Renkum, hoe ziet u dat? Wij gaan aan de slag met het Programma Wonen, nadat in 2022 de Omgevingsvisie 2040 is vastgesteld. Met het Programma Wonen proberen we invulling te geven aan de verschillende opgaven op het gebied van wonen. Bij deze opgaven kunt u denken aan de woningbehoefte, betaalbare woningen en de energietransitie. Wij horen graag uw mening hierover.

Inloopavonden op 18, 19 en 20 april

Naast de online vragenlijst organiseren wij 3 inloopavonden. Deze zijn op 18, 19 en 20 april 2023 op verschillende locaties van 16.00 tot 20.00 uur. Tijdens de inloopavond kunnen we met elkaar in gesprek over wonen. U kunt uw opmerkingen kwijt die niet in de vragenlijst passen en er is ruimte voor vragen. Meer informatie over de inloopavonden volgt nog.

Doe mee met ons inwonerspanel 

Bent u al panellid? Dan heeft u een e-mail ontvangen met een link naar het onderzoek. Wilt u ook lid worden van het online inwonerspanel ‘Renkum Spreekt’? Meld u dan aan via de website www.renkumspreekt.nl. Als panellid ontvangt u 4 tot 5 keer per jaar een vragenlijst over allerlei onderwerpen die spelen in de gemeente Renkum.