Opnieuw coronabesmetting in Oosterbeek

8 maart 2020 - Een gezin met 2 kinderen uit Oosterbeek blijkt besmet met het coronavirus (COVID-19). Laboratoriumonderzoek wees dat uit. Het gezin heeft de vakantie doorgebracht in Noord-Italië samen met gezinnen uit Brabant.

De Brabantse gezinsleden hadden bij terugkomst in Nederland klachten en bleken besmet. Het gezin uit Oosterbeek werd als risicocontact van hen aangemerkt en uit voorzorg meteen in thuisisolatie geplaatst. Zij hebben geen contact gehad met anderen. Het gezin is in goede conditie en wordt door de GGD gemonitord.  

Burgemeester Schaap wenst de familie veel sterkte en beterschap. 

In verband met de privacy kunnen wij verder geen mededelingen doen over de patiënt. De prioriteit ligt nu bij het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. 

Meer informatie

Op dit moment zijn er 9 vastgestelde besmettingen met het coronavirus in de regio Gelderland-Midden. Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken in onze regio via www.vggm.nl/corona

Voor alle vragen en actueel nieuws kunt u kijken op de website van de rijksoverheid www.rivm.nl/coronavirus

Heeft u hierna nog een vraag?

  • Bel de landelijke informatielijn van de overheid: 0800 1351 
  • Bel de GGD op 0800- 8446 000. De GGD krijgt veel vragen. Om wachttijden te voorkomen, vragen wij u eerst op genoemde websites te kijken of uw vraag hier beantwoord wordt. Vragen van artsen worden met voorrang beantwoord. 
  • Folder over het coronavirus (pdf, 912 kB)