Uw foto in de nieuwe gemeentegids?

Aan het einde van 2019 verschijnt de nieuwe (digitale) gemeentegids van de gemeente Renkum. Wij willen deze gids niet alleen voor u maken, maar ook samen met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij wij een selectie van de ingezonden foto’s in de nieuwe gemeentegids plaatsen.

De 3 mooiste foto’s krijgen een prominente plek in de gemeentegids en belonen wij bovendien met een waardebon.

Hoe doet u mee?

Wat is uw favoriete plek in de gemeente Renkum? Wij zijn op zoek naar foto’s die al het mooie, maar vooral kenmerkende van onze prachtige gemeente laten zien. Denk hierbij aan natuur, evenementen, of dagelijkse dingen. Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids? Pak dan uw camera en maak die winnende foto! Stuur uw foto(’s) uiterlijk zondag 21 juli 2019 naar communicatie@renkum.nl. Let op: maximaal 2 foto’s per persoon in JPG-formaat met minimaal 300 dpi of 1,2MB. Vermeld in uw e-mail:

  • de gefotografeerde locatie en waarom deze plek voor u zo bijzonder is;
  • de naam, adresgegevens en telefoonnummer van de fotograaf.

Wilt u met uw foto kans maken op een plek op de voorkant van de gemeentegids? Maak dan een staande foto.

Prijzen

De 3 mooiste foto’s belonen wij met een waardebon van € 75,- (1e plaats), € 50,- (2e plaats) en € 25,- (3e plaats). Bovendien krijgen de winnende foto’s een prominente plek in de gemeentegids van 2019. Ook voor de overige ingezonden foto’s is een aantal plaatsen in de gemeentegids gereserveerd. Akse Media, uitgever van de gemeentegids, stelt de prijzen beschikbaar. De jury bestaat uit burgemeester Agnes Schaap, fotograaf Berry de Reus en medewerkers van Communicatie van de gemeente Renkum. In november 2019 maken wij de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht.

Voorwaarden

Doet u mee aan de fotowedstrijd? Lees dan eerst de Voorwaarden fotowedstrijd Gemeentegids 2020 (pdf, 269 kB). Zet u personen op de foto? Zorg er dan voor dat deze personen schriftelijk toestemming geven en stuur een toestemmingsverklaring (pdf, 59 kB) mee met de foto.

Vragen?

Neem dan contact op met Communicatie van de gemeente Renkum op (026) 33 48 111 of mail naar communicatie@renkum.nl.