Kleding- en schoolspullentegoed

Agenda, schriften, schooltas en (sport)kleding: kinderen hebben nogal wat nodig om straks goed voorbereid aan een nieuw schooljaar te beginnen. Voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die opgroeien in een gezin met een laag inkomen is er daarom het kleding- en schoolspullentegoed.

Tegoed op de Gelrepas

Het kleding- en schoolspullentegoed is een apart bedrag op de Gelrepas waarmee u (sport)kleding, schoenen en schoolspullen kunt kopen. Het kleding- en schoolspullentegoed is van 1 juli tot en met 31 december 2022 te besteden bij aangesloten winkels. Kijk voor de winkels op www.gelrepas.nl. Heeft u nog geen Gelrepas? Vraag de pas dan aan op www.gelrepas.nl

Bedragen

  • Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar: € 150,- per kalenderjaar
  • Voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar: € 250,- per kalenderjaar

Aanvragen

Vraag het Kleding- en Schoolspullentegoed aan via de website van Stichting Leergeld Arnhem. Liever per telefoon aanvragen? Bel dan naar (026) 44 55 572 op dinsdag, woensdag of donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Een bericht sturen naar e-mail info@leergeldarnhem.nl kan ook.

Het Kleding- en Schoolspullentegoed is een onderdeel van het Kindpakket. Een pakket met voorzieningen voor kinderen en jongeren uit de gemeente Renkum.