Jeugdland: zomervakantiepaspoort!

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er in de zomervakantie van alles te doen in Arnhem en Renkum. Het vakantiepaspoort staat helemaal vol met educatieve, sportieve, creatieve en actieve activiteiten, waarmee kinderen hun vakantie op zinvolle wijze in kunnen vullen.

Jeugdland grijpt het jubileumjaar aan om het vakantiepaspoort digitaal uit te gaan geven. Het paspoort is alleen nog online in te zien. 

Online vakantiepaspoort

Kinderen krijgen op scholen allemaal een vouwfolder, met daarop een QR-code waardoor het online paspoort zichtbaar wordt. Ook staat op de folder een buszegel waarmee de kinderen gratis met de bus door Arnhem en omgeving kunnen reizen. De folder geeft recht op korting bij vele activiteiten. Geen vouwfolder met gratis buszegel gekregen? Download de folder op www.jeugdland.nl

Meer informatie over Jeugdland

De gemeente Renkum doet mee aan Jeugdland in samenwerking met stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem, Stichting Kinderopvang Arnhem en regio. Bel voor meer informatie met Jeugdland op (026) 442 20 62 of kijk op www.jeugdland.nl.