Zomervakantie? Jeugdland!

Deze zomervakantie hoeven kinderen van 4 tot 12 jaar zich niet te vervelen! Van zaterdag 11 juli tot en met zondag 23 augustus 2020 is er Jeugdland: een heleboel leuke activiteiten in Arnhem en omgeving. Ook kinderen uit onze gemeente kunnen hieraan meedoen.

Jeugdland Vakantie Paspoort

Alle activiteiten staan vermeld in het Jeugdland Vakantie Paspoort. Dat wordt vanaf 6 juli 2020 gratis uitgedeeld op alle basisscholen in Arnhem en de gemeente Renkum. Het paspoort staat boordevol educatieve, sportieve en creatieve activiteiten, waar kinderen met korting of zelfs gratis aan mee kunnen doen. Zij kunnen het paspoort ook als busabonnement gebruiken, als ze een buszegel kopen. 

Het paspoort als busabonnement

Als u voor uw kind een buszegel koopt voor op het paspoort, wordt het een echt busabonnement. Uw kind mag dan de hele schoolvakantie reizen met de lijnen 1 t/m 14, 43, 51, 56 en 352 van Breng/Connexxion binnen Arnhem, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Velp. Het busabonnement is geldig op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Een buszegel kopen? Dat kan bij de receptie in het gemeentehuis in Oosterbeek aan de Generaal Urquhartlaan 4. Een buszegel kost € 6,20. Heeft u een Gelrepas? Neem die van uw kind dan mee. Want op vertoon van uw Gelrepas en couponnummer 80 krijgt uw kind € 5,20 korting op een buszegel. 

Een greep uit het aanbod

  • Korting bij activiteiten zoals bij de Spelerij/Uitvinderij, kookworkshops, Minigolfpark Duno, kasteel Doorwerth en Burgers’ Zoo.
  • Korting bij musea zoals Gelders Geologisch Museum, Museum Arnhem,  Airborne Museum Hartenstein en het Nederlands Watermuseum.
  • Meedoen aan (creatieve) activiteiten zoals dans, theater, creatieve workshops en Kinderdorp Renkum door Dynamo Jeugdwerk (Renkum voor Elkaar). Aan het kinderdorp in Renkum kunnen kinderen op vertoon van de Gelrepas gratis meedoen. 
  • Met korting of gratis meedoen aan vele sporten met onder andere klimmen, trampolinespringen, tennis, zwembaden, duiken en ‘Zomersportactiviteiten’ van het Sport- en Beweegteam. 

Meer informatie

Jeugdland komt tot stand door een samenwerking van de Stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem, Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio (SKAR) en gemeente Renkum. Bel voor meer informatie met Jeugdland op (026) 44 22 062 of kijk op www.jeugdland.nl.