Nieuwe inzamelaar oud papier

Sinds begin 2023 haalt inzamelaar Van Dalen uit Huissen het oud papier op in onze gemeente.

De eerdere inzamelaar Jansen Recycling uit Oosterbeek heeft de inzamelvoertuigen verkocht. Met de verkoop van de voertuigen zijn ook de werkzaamheden overgegaan naar de nieuwe inzamelaar. Voor u verandert er niets. Van Dalen haalt het oud papier en karton op dezelfde dagen op als voorheen. Zorg er wel voor dat uw papier op tijd aan de weg staat. 

Even wennen

Omdat nog niet alle chauffeurs van Van Dalen onze gemeente goed kennen én er een andere route gereden wordt, kan het zijn dat het oud papier op een ander tijdstip wordt opgehaald dan u gewend bent. Zet daarom uw oud papier op de ophaaldag altijd op tijd aan de weg. 

Oud papier niet opgehaald?

Neem dan contact op met Van Dalen uit Huissen. Bel (026) 32 66 266 of stuur een bericht naar e-mail rolcontainer@vandalengroep.nl.

Inzet verenigingen

De verenigingen blijven ook nu meehelpen bij het ophalen van oud papier. Voor de gemeente is dat een belangrijke voorwaarde, omdat de verenigingen daarmee geld kunnen verdienen voor de clubkas. Voor de leden van de verenigingen blijft hierdoor de contributie betaalbaar.