8 februari: informatiebijeenkomst reizen met het OV

Op woensdag 8 februari 2023 is er van 13.30 tot 14.30 uur een online informatiebijeenkomst over reizen met het openbaar vervoer.

Tijdens de bijeenkomst legt een OV-ambassadeur stap voor stap uit hoe het aanvragen en gebruiken van een OV-chipkaart in het openbaar vervoer gaat. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senior en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer. Voor het deelnemen aan deze bijeenkomst heeft u een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. 

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een bericht te sturen naar e-mail ambassadeur@ervaarhetov.nl of bel (038) 45 40 130. Na uw aanmelding ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt deelnemen aan de bijeenkomst. Weet u niet precies hoe een inlogcode werkt? Dan helpt een OV-ambassadeur u graag telefonisch.   

Proefreis maken

Na de online bijeenkomst kunt u een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreis onder begeleiding. Deelname is gratis. Bij een eventuele proefreis betaalt u als deelnemer zelf de reiskosten.

Meer informatie en overige activiteiten

Kijk op de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.