Januari 2023

 • Koninklijke onderscheidingen 2024

  Als u iemand kent die een lintje verdient, dan kunt u diegene voordragen bij de gemeente. Voor de Koninklijke onderscheidingen die in april 2024 worden uitgereikt, is het nodig dat deze vóór 1 juni 2023 worden aangevraagd.

 • Informatiemagazine Renkum

  26 januari 2023

  Wij krijgen veel vragen over het informatiemagazine Renkum 2023 dat onlangs is uitgekomen en u misschien in uw brievenbus heeft gehad. Dit is niet onze gemeentegids, maar een eigen informatiemagazine van uitgever Akse Media bv. uit Den Helder.

 • Dank aan de ondernemersverenigingen

  25 januari 2023

  In januari 2023 stopten Peter Snapper (voorzitter) en Anita van der Born (penningmeester) met hun bestuurswerkzaamheden voor de ondernemersvereniging in Renkum.

 • Nieuwe inzamelaar oud papier

  18 januari 2023

  Sinds begin 2023 haalt inzamelaar Van Dalen uit Huissen het oud papier op in onze gemeente.

 • Uitgiftepunten voor menstruatiemiddelen

  12 januari 2023

  In de 6 dorpen in de gemeente Renkum zijn inmiddels Menstruatiemiddelen UitgiftePunten aanwezig. In deze zogenaamde MUP’s liggen pakjes maandverband en tampons die vrouwen en meisjes gratis mee mogen nemen.

 • Hulp voor gedupeerden van kindertoeslagaffaire

  10 januari 2023

  Ook in onze gemeente zijn gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. Geldt dit ook voor u? Dan krijgt u van de Belastingdienst een compensatieregeling. Wij verwachten dat dit niet altijd voldoende is. Daarom willen we u graag helpen.