Werkzaamheden onderstation Oosterbeek

In opdracht van Liander voert een aannemer van eind januari tot eind mei 2019 werkzaamheden uit op het onderstation Oosterbeek aan de Graaf van Rechterenweg 62.

Wat gaat er gebeuren?

De huidige transformatoren worden preventief vervangen door nieuwe transformatoren van hetzelfde type. Tijdens de transformatorwisseling voert de aannemer ook onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de constructie uit. In een gedeelte van het pand bevinden zich asbesthoudende materialen die tijdens de verbouwing worden verwijderd door een gecertifieerd asbestsaneringsbedrijf.

Planning

De voorbereidingen voor de werkzaamheden starten in week 4. In week 6 starten de werkzaamheden aan de transformatoren en begint de asbestsanering.  De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 tot 16:00 uur. Eind mei 2019 zijn de werkzaamheden afgerond.

Wat merkt u van deze werkzaamheden?

Het kan zijn dat u last heeft van de werkzaamheden, bijvoorbeeld door het geluid van het slopen of van het transportverkeer. De aannemer probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.   

Meer informatie

Voor vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u een bericht sturen naar e-mail erwin.luesink@qirion.nl of bel 06 18 97 35 19.