Gratis advies van de energiecoach

Wilt u energie besparen en kunt u daarbij hulp gebruiken? Weet dat er energiecoaches zijn om u te helpen.

Deze inwoners zijn opgeleid door de Energiebank en zetten hun kennis en vaardigheden graag in om u te helpen. Bijvoorbeeld om meer grip te krijgen op uw energierekening. Naast persoonlijk advies helpt de energiecoach u ook bij het plaatsen van energiebesparende producten in uw huis. Interesse? Meld u aan via www.renkum.nl/energiecoach.

Gratis advies

Laat uw energierekening niet uit de hand lopen en schakel een energiecoach in. Het bezoek van de energiecoach is gratis. De coach geeft advies en tips om het energieverbruik te verminderen, afgestemd op uw situatie. Ook bieden zij hulp om direct besparende maatregelen uit te voeren. Hiermee kunt u tot honderden euro’s per jaar besparen.

Opleiding afgerond

12 inwoners hebben zich aangemeld en zijn via de Energiebank deskundig opgeleid tot energiecoach. "Ik ben blij om deel uit te maken van deze groep enthousiaste energiecoaches”, zegt energiecoach Ben Levelink. "We gaan samen energiek aan de slag om het energieverbruik van inwoners omlaag te helpen en daarmee hopelijk ook de energierekening!”

Meer informatie

Meer informatie over de energiecoaches en aanmelden kan via www.renkum.nl/energiecoach. Of bel 06 42 87 58 30. Wilt u zelf energiecoach worden? Meld u aan via onze website.