Februari 2020

 • Woningbouw aan Hogenkampseweg

  25 februari 2020

  Sinds kort zijn we gestart met de bouw van 15 duurzame woningen aan de Hogenkampseweg. In het kader van veiligheid zijn er bouwhekken geplaatst op het trottoir langs de Hogenkampseweg en is de maximale snelheid verlaagd naar 30 km/h.

 • Poort van Doorwerth praat mee over ontmoetingscentrum

  24 februari 2020

  In een constructief en positief overleg met de gemeente Renkum heeft de gemeente de Poort van Doorwerth uitdrukkelijk gevraagd mee te denken door aan te sluiten bij de overleggen van de werkgroep Masterplan Doorwerth. Hier heeft de Poort van Doorwerth positief op gereageerd.

 • Veelgestelde vragen over veranderingen afvalinzameling

  19 februari 2020

  In 2020 is een en ander gewijzigd in de afvalinzameling. Wij hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

 • Wolf binnenkort ook in gemeente Renkum te zien?

  17 februari 2020

  Gemeente Renkum heeft als eerste gemeente in Nederland een onderzoek laten doen naar de mening van inwoners over de komst van de wolf. 2 studenten van de studie Bos- en Natuurbeheer van hogeschool Van Hall Larenstein uit Velp voerden dit onderzoek als afstudeeropdracht uit.

 • Start bouw Nul-op-de-Meter woningen

  10 februari 2020

  In februari 2020 start Giesbers Ontwikkelen en Bouwen uit Wijchen met de bouw van 15 duurzame Nul-Op-de-Meter (NOM) gezinswoningen in ’t Haegendal aan de Hogenkampseweg in Renkum. Het gaat om 14 tweekappers en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn reeds verkocht en de bewoners kunnen de woningen naar verwachting eind 2020 betrekken.