Activiteiten voor mantelzorgers

Als blijk van waardering organiseren wij in 2018 een activiteiten voor alle mantelzorgers in onze gemeente. De activiteiten bieden voor ieder wat wils: creativiteit, theater, lekker eten en drinken.

Wandeling Renkums Beekdal

De 1e activiteit is een wandeling op zondag 4 maart 2018 om 11.00 uur in het Renkums Beekdal met een gids van Stichting Renkums Beekdal. Tijdens de wandeling vertelt de gids over het ontstaan van het landschap, de sprengenbeken en watermolens, de papierindustrie, het historisch landgebruik, de bodem en vegetatie en de wildsporen. Kortom: ontspanning in de natuur en genieten van al het moois dat het Renkums Beekdal biedt.

Doe mee!

Meedoen is gratis. De activiteit is in eerste instantie voor mantelzorgers bedoeld. Als degene aan wie u zorg verleent ook mee wil en kan wandelen, kunt u hem of haar uiteraard meenemen. Het is goed om te weten dat er geen speciale voorzieningen zijn. Dus voor mensen die zwaar zorgafhankelijk zijn kan het lastig zijn om mee te doen.

Meedoen aan de wandeling? Meld u voor 22 februari 2018 aan door een e-mail te sturen naar mantelzorgactiviteiten@renkum.nl

Mantelzorgcompliment aanvragen in 2018

Ook in 2018 kunt u een mantelzorgcompliment aanvragen. Het compliment is in 2018 in de vorm van een geldbedrag  € 150,-. U kunt het mantelzorgcompliment maximaal 1 keer per jaar aanvragen.