De Gelrepas is vernieuwd

De Gelrepas is vanaf 1 januari 2021 digitaal. Voortaan geen bonnenboekjes meer om kortingsbonnen uit te knippen en u hoeft ook geen rekeningen meer op te sturen.

De Gelrepas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen. Via de vernieuwde website www.gelrepas.nl en een app op de mobiel is snel en makkelijk te zien wat er in de buurt te doen is met de Gelrepas. Het wordt leuker en makkelijker voor pashouders. En er is meer te doen. 

Persoonlijk tegoed

Bij de nieuwe Gelrepas krijgt u als pashouder een persoonlijk tegoed. Dat kunt u vrij besteden aan sportieve en culturele activiteiten en uitjes binnen het Gelrepas programma. U hoeft de Gelrepas alleen maar te scannen bij de kassa om uw tegoed te gebruiken. Het tegoed wordt dan meteen afgeschreven. Met de nieuwe Gelrepas kunt u dus makkelijker betalen en er zijn veel meer mogelijkheden. 

Aanvragen nieuwe GelrePas

Bent u al in bezit van de Gelrepas? Dan krijgt u eind december 2020 de nieuwe Gelrepas automatisch per post toegestuurd. Heeft u nog geen GelrePas? Vanaf 4 januari 2021 kunt u op www.gelrepas.nl de check doen, of u in aanmerking komt voor de GelrePas en dan kunt u ook de pas aanvragen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.renkum.nl/gelrepas. De Gelrepas is een initiatief van de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.