Wijzigingen busdienstregeling

Op zondag 10 december 2017 wijzigt de dienstregeling van de bussen van Breng.

Soms veranderen de vertrektijden. Soms verandert er meer. Hieronder leest u een aantal van de belangrijkste veranderingen in onze gemeente. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.breng.nl.

Lijn 1: Oosterbeek – Arnhem – Velp (en terug)
Geen wijzigingen.

Lijn 51: Wageningen – Doorwerth – Arnhem (en terug)
Enkele wijzigingen in de vertrektijden. De halte Meester van Damweg vervalt. De haltenaam Rijnkom wijzigt in Doelum. De haltenaam Doorwerth Kievitsdel wijzigt in Kennedylaan. Na de avondspits vertrekt elk kwartier een bus van Arnhem naar Wageningen (lijn 51 gecombineerd met lijn 352).

Lijn 56: Arnhem – Heteren (en terug)
Rijdt in de daluren 2 keer per uur, in plaats van 1 keer per uur. Rijdt na Heteren niet meer verder naar Wageningen.

Nieuwe lijn 54: Heteren – Renkum (en terug)
Deze pendelbus vervangt lijn 56 op het traject tussen Heteren en Renkum. Rijdt alleen op werkdagen. Sluit aan op lijn 56 (bij halte Heteren Polderstraat) en op lijn 352 (halte Renkum Heidesteinlaan). Sluit ook aan op lijn 35 (Heteren – Arnhem). Nieuwe halte: Poort van Midden Gelderland Groen.

Lijn 352: Arnhem – Wageningen (en terug)
Meer ritten op zondagmiddag en -avond: 4 bussen per uur, in beide richtingen (om de vele studenten te vervoeren). Doordeweeks meer ritten in de ochtend- en avondspits: 6 bussen per uur, in beide richtingen.

Buurtbus 589 en 590 (verbinden Doorwerth, Oosterbeek, Wolfheze, Renkum en Heelsum)
Enkele wijzigingen in de vertrektijden. Routewijziging: de halte bij De Hucht vervalt. De buurtbussen rijden straks via de Bart Crumstraat en de Patrimoniumweg. Daar komen nieuwe haltes.

Zomer: zeven weken aangepaste dienstregeling
Van 1 juli tot en met 18 augustus 2018 rijdt Breng een zomerdienstregeling. Net als alle andere vervoerders in de regio.