Deelnemers gezocht voor duurzaamheidsmarkt

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert de Bibliotheek in Oosterbeek een duurzaamheidsmarkt. Heeft u een dienst, stichting, product of persoonlijke praktische tips voor een milieuvriendelijk leven en vindt u het leuk om anderen te inspireren met uw ervaringen? Meld u dan aan voor deze duurzaamheidsmarkt in de Bibliotheek Oosterbeek. De duurzaamheidsmarkt is van 10.00 tot 14.00 uur.

Niet-commerciële initiatieven zijn welkom

Zit u bijvoorbeeld in een actieve buurtvereniging die zich sterk maakt voor een groenere omgeving, of heeft u persoonlijke ervaring met het aanleggen van een sedumdak, een warmtepomp, duurzame watersystemen of zonnepanelen? Of kunt u vertellen over de kosten en de opbrengsten van milieuvriendelijke oplossingen voor in huis en/of de tuin? Of heeft u andere huishoudelijke- of tuintips die ervoor zorgen dat je bewuster en slimmer leeft? Dan zoeken wij u voor de markt! Het gaat om ervaringen uitwisselen, kennis delen en gezamenlijk een volgende stap zetten. 

Meer informatie

Een kraampje bemensen is gratis. Wilt u meer informatie of u aanmelden? Neem dan contact op met Ilse Paulus van de Bibliotheek Veluwezoom via e-mail ilse.paulus@bibliotheekveluwezoom.nl of bel (06) 44 29 41 85.