Augustus 2021

 • Iedere 2 weken inzameling van gft+e

  31 augustus 2021

  Vanaf 1 september 2021 haalt ACV groente, fruit, tuinafval en etensresten (gft+e) eens in de 2 weken op. In de 3 zomermaanden juni, juli en augustus is dat tijdelijk elke week gebeurd.

 • Overhangend groen

  25 augustus 2021

  Iedereen wil graag wonen in een groene woonomgeving. Helaas kunnen, struiken, hagen en andere beplanting in onze gemeente ook overlast veroorzaken, zoals op voetpaden, fietspaden en wegen.

 • Vraag een uittreksel aan via deze website

  We krijgen regelmatig aanvragen binnen voor uittreksels of aktes die worden aangevraagd via websites die zeggen te helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente. Wij werken niet samen met deze commerciële bedrijven en wij adviseren inwoners om hier geen gebruik van te maken.

 • Spooronderdoorgang bij Wolfheze stap dichterbij

  12 augustus 2021

  Een belangrijke stap naar de realisatie van de spooronderdoorgang in Wolfheze is gezet. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, provincie Gelderland, gemeente Renkum en ProRail hebben overeenstemming bereikt over hoe de spooronderdoorgang in de Wolfhezerweg er op hoofdlijnen uit komt te zien en de financiering hiervan.

 • 14 augustus: opening Pumptrack bij MFC Doelum

  11 augustus 2021

  Zaterdag 14 augustus 2021 wordt de nieuwe pumptrack bij het MFC Doelum in Renkum geopend. Een pumptrack is een parcours met hobbels en bochten die elkaar ritmisch opvolgen en waar de sporters door ‘te pumpen’ snelheid maken. Het parcours is geschikt voor BMX’ en, mountainbikes, steps, skeelers en skateboards.