April 2023

 • Lintjesregen 2023

  26 april 2023

  Op woensdag 26 april 2023 heeft burgemeester Agnes Schaap aan 10 inwoners van de gemeente Renkum een lintje uitgereikt.

 • Maak op tijd een afspraak voor aanvragen reisdocument

  24 mei 2023

  De vakantietijd breekt weer aan en dan hebben we ze weer nodig: die reisdocumenten. Maar zijn ze nog geldig? Heeft u een nieuw reisdocument nodig? Regel dit dan zo snel mogelijk.

 • Geef uw mening over de toekomst van onze gemeente

  Het is fijn wonen, werken en leven in de gemeente Renkum. En dat willen we graag zo houden. Om ervoor te zorgen dat de voorzieningen die we hebben tenminste op het huidige niveau blijven en dat de dienstverlening even goed blijft, denken wij als gemeente na over onze toekomst. Hoe kunnen we duurzaam de toekomst in.

 • Minder papierafval en van jongs af aan afval scheiden

  05 april 2023

  De gemeenteraad heeft woensdag 29 maart 2023 de ‘Afvalstoffenverordening 2023’ vastgesteld. Met de nieuwe afvalstoffenverordening voeren we ook de ja-sticker in voor op brievenbussen. Daarnaast is er een nieuwe regeling om herbruikbare grondstoffen (pmd, oud papier en gft+e) op te halen bij scholen en maatschappelijke organisaties.

 • Renkumdoet.nl is de vrijwilligersvacaturebank

  05 april 2023

  Vraag en aanbod in vrijwilligerswerk in de gemeente Renkum zijn eenvoudiger te vinden via de nieuwe website www.renkumdoet.nl.

 • Vaartijden Drielse Veer

  03 april 2023

  Voor het Drielse Veer is het hoogseizoen begonnen. Van zaterdag 1 april tot 1 november 2023 vaart het Drielse Veer weer iedere dag.