Meer afspraakmomenten burgerzaken

Vanaf maandag 4 mei 2020 kunt u op meerdere dagen op afspraak terecht bij Burgerzaken. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of als het spoed heeft. Kunt u uw zaken ook online of telefonisch regelen? Doe dat dan alstublieft!

Voorlopig kunt u bij Burgerzaken op afspraak terecht op:

  • maandag van 8.30 tot 12.30 uur en van 15.00 tot 17.00 uur;
  • dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Online een afspraak maken

Maak eenvoudig en snel een afspraak via www.renkum.nl of bel (026) 33 48 111. Voor het afhalen van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht tijdens de bovengenoemde openingstijden.

Sociaal Team

Voor het Sociaal Team komt er geen verruiming van de openingstijden. Met en zonder afspraak kunt u bij het Sociaal Team terecht op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Buiten deze openingstijden alléén op afspraak. 

Toch naar het gemeentehuis? 

Wij willen de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk beperken. Komt u toch naar het gemeentehuis dan vragen wij het volgende van u:

  • Heeft u een afspraak? Kom zoveel mogelijk alleen naar het gemeentehuis en houd 1,5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers.
  • Betaal zoveel mogelijk met uw pinpas.
  • Kan uw zaak wachten? Maak voor een later tijdstip een afspraak.

Controleer altijd eerst de actuele openingstijden van het gemeentehuis op www.renkum.nl/openingstijden. Hoest u, bent u verkouden of heeft u koorts? Blijf dan thuis! Wij zien u graag weer als u hersteld bent.