April 2020

 • Nieuwe invulling Open Hofkerk in Wolfheze

  29 april 2020

  Er is een plan om woningbouw te realiseren in de Open Hofkerk in Wolfheze. De Protestantse kerk is onlangs gesloten, net als zalencentrum De Burcht achter de kerk. Ontwikkelaar Schipper Bosch ontwikkelde het plan voor woningbouw, waarbij het kenmerkende kerkgebouw behouden blijft.

 • Aftermovie Lintjesregen 2020

  23 april 2020

  Dit jaar was lintjesregen in aangepaste vorm vanwege het coronavirus. Op vrijdag 24 april 2020 heeft burgemeester Agnes Schaap 4 decorandi gebeld om te vertellen dat zij benoemd zijn tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van de videogesprekken met de decorandi hebben wij een film gemaakt.

 • Voorkomen van legionella

  20 april 2020

  Veel gebouwen zijn vanwege de coronamaatregelen niet in gebruik. Om legionellabesmetting te voorkomen vragen we beheerders en eigenaren van scholen, zwembaden, kantoren, horeca en sportscholen, de waterleidingen van de gebouwen iedere 2 weken door te spoelen.

 • Hout stoken tijdens de coronacrisis? Liever niet!

  09 april 2020

  Mensen met longklachten of gevoelige luchtwegen lopen extra risico als zij besmet raken met het coronavirus.

 • Website economisch platform live

  02 april 2020

  Ondernemers zijn van nature creatieve mensen. Dit zie je terug in alle initiatieven die er zijn tijdens deze coronacrisis. Om deze initiatieven aan elkaar te verbinden en ondernemers op andere manieren te ondersteunen, biedt het economisch platform informatie en hulp aan via hun website renkumonderneemt.nl