Recycle en steun Scouting OPV Schoonoord

Scouting OPV Schoonoord maakt kans op € 1.000,- van Wecycle! Heeft u nog spaarlampen of afgedankte elektrische apparaten liggen? Lever ze tot en met 31 augustus 2018 in bij Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’. Zo maakt Scouting OPV Schoonoord kans op € 1.000,- van Wecycle. Ook kunt u zelf een nieuw apparaat winnen.

Inzamelcampagne Wecycle

Deze actie maakt onderdeel uit van de landelijke inzamelcampagne van Wecycle om het inleveren van elektrische apparaten op Afvalbrengstations stimuleren. Met het inleveren van elektrische apparaten kunnen punten verdiend worden. Dit werkt via GPS. De 25 gemeenten die op 31 augustus 2018 de meeste punten per inwoner hebben, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van € 1000,- voor hun zelfgekozen goede doel. In Renkum is dat dus Scouting OPV Schoonoord .

Meedoen in 5 stappen

  1. Ga naar Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’, Veentjesbrug 4 in Heelsum.
  2. Lever kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen in.
  3. Ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren.
  4. Check in bij Renkum en geef uw punten Scouting OPV Schoonoord.
  5. U ontvangt een bevestigingsmail. Bevestig uw deelname via de link in de mail. Daarin leest u direct of u een nieuw apparaat gewonnen heeft.

Over Wecycle

Wecycle is een landelijke organisatie die verantwoordelijk is voor de recycling van elektrische apparaten die ingeleverd worden op bijvoorbeeld Afvalbrengstations. Meer informatie over Wecycle en de inzamelactie staat op de website www.wecycle.nl/inleveren.