7 september: verkeersmaatregelen Airborne Wandeltocht

Op zaterdag 7 september 2024 is in onze gemeente de 77e editie van de Airborne Wandeltocht. De wandeltocht leidt tot extra verkeersdrukte. Om alles goed te laten verlopen, neemt de organisatie samen met politie, gemeente en hulpdiensten verschillende verkeersmaatregelen.

Deze maatregelen leest u binnenkort op deze pagina en eind augustus in het gemeentenieuws en via social media.

Bereikbaarheid van uw woning of bedrijf

De verkeersmaatregelen hebben misschien gevolgen voor de bereikbaarheid van uw woning of bedrijf. Woont u in het centrum van Oosterbeek of langs de route? Laat dan op zaterdag 7 september 2024 geen goederen of pakketten bij u afleveren. En plan die dag geen verhuizing. 

Parkeerverbod op 7 september

Op zaterdag 7 september 2024 geldt een parkeerverbod langs de wandelroute. Bent u het weekend van 7 september nog op vakantie of komt u net terug? Denk er dan voor vertrek aan dat u uw auto op de eigen oprit zet of buiten het wandelgebied parkeert. Heeft u nieuwe buren? Wijs hen dan op de maatregelen!

Meer informatie

Op onze website www.renkum.nl/airborne vindt u verkeersmaatregelen en meer informatie over de Airborne herdenkingen.

Op de website van de Airborne Wandeltocht vindt u alle informatie over de Airborne Wandeltocht op 7 september 2024. Via de website kunt u zich aanmelden. Vanaf 12 augustus 2024 is het kantoor van de organisatie van de Airborne Wandeltocht dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op (026) 33 37 960.