Informatie over evenementen en horeca

Gasten moeten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren, tenzij ze uit 1 huishouden komen. Iedereen heeft een vaste zitplaats en leeft de hygiënemaatregelen na. Evenementen en bijeenkomsten zijn per 1 juli 2020 toegestaan. Onder voorwaarden kunnen dan weer evenementen georganiseerd worden.

 • Informatie over evenementen

  Evenementen en bijeenkomsten zijn per 1 juli 2020 toegestaan. Voor alles geldt de algemene regel dat mensen die niet tot een huishouden behoren altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden.

 • Corona regels voor evenementen

  03 augustus 2020

  Als u een evenement organiseert, moet u altijd rekening houden met de Coronamaatregelen, of het nu een om een evenementen vergunning of een melding klein evenement gaat. Richt het evenement zo in, dat u altijd aan de basisregels kan voldoen en aan de regels die hier verder over evenementen staan.

 • Regels voor binnenruimtes en horeca

  Evenementen en bijeenkomsten zijn per 1 juli 2020 onder voorwaarden weer toegestaan. Hier leest u meer informatie over de regels die gelden voor binnenruimtes.

 • Regels voor buitenlocaties en horecaterrassen

  Evenementen en bijeenkomsten zijn per 1 juli 2020 onder voorwaarden weer toegestaan. Hier leest u meer informatie over de regels die gelden voor buitenlocaties.