Bericht voor alle ondernemers

Tijdens de persconferentie van 13 oktober 2020 heeft het kabinet aangescherpte maatregelen afgekondigd. Tot onze spijt heeft dit grote gevolgen voor u als ondernemer.

Met name de horecasector wordt zwaar getroffen door deze nieuwe maatregelen. Na een zwaar voorjaar, volgde gelukkig een zomer met meer mogelijkheden waarin u zich ontzettend goed heeft ingezet om de maatregelen in acht te nemen, waarvoor veel dank. Helaas worden deze maatregelen wederom aangescherpt. 

Graag laten wij u weten dat wij erg met u meeleven en met u meedenken. Uiteraard staan wij klaar voor uw vragen. Alleen samen krijgen wij het coronavirus onder controle!

De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 2020 22.00 uur. In de weken tot 27 oktober 2020 beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor informatie over de maatregelen van het coronavirus verwijzen wij u door naar de webpagina www.renkum.nl/coronavirus. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het e-mailadres coronamaatregelen@renkum.nl of via telefoonn (026) 33 48 111. Wij helpen u graag. 

Heel veel sterkte toegewenst in de komende tijd. Hopelijk zien we snel de effecten van de aangescherpte maatregelen en kunt u uw gasten weer ontvangen. 

We doen het samen! 

Met vriendelijke groet,
 
Agnes Schaap, Burgemeester
Leonie Rolink, Wethouder Economsiche zaken
Sandra, David en Ruth, Team economische zaken, recreatie & toerisme