Naam, thema en logo

Informatie over het gebruiken van de naam, thema en logo.

Naam: 100 jaar Renkum

De officiële naam die we voor het feestjaar gebruiken, is: 100 jaar Renkum. Probeer die naam zoveel mogelijk te gebruiken.

Thema: Ontmoet en Verbindt

Het thema van het feestjaar is: Ontmoet en Verbindt. Je kunt dat in een adem noemen met de officiële naam, dus: 100 jaar Renkum, Ontmoet en Verbindt, of los van de officiële naam. Je kunt de 2 woorden samen gebruiken of 1 van de 2. Je kunt het in de tegenwoordige tijd gebruiken (ontmoet en verbindt), in de gebiedende wijs (ontmoet en verbind), als zelfstandige naamwoorden (ontmoeting en verbinding) en/of als hele werkwoorden (ontmoeten en verbinden).

Logo

Logo feestjaar 100 jaar RenkumWe gebruiken voor het feestjaar een logo/beeldmerk dat is gebaseerd op het gemeentewapen van de gemeente Renkum. Iedereen mag dit logo gebruiken op/in communicatiemiddelen die aandacht vragen voor 100 jaar Renkum-activiteiten en op/in die activiteiten zelf. Je mag het logo niet aanpassen of veranderen. En je moet steeds het hele logo gebruiken. Natuurlijk mag je het wel groter of kleiner maken.