Cursus kickboksen

Cursus kickboksen voor jongens en meiden van 12 tot en met 18 jaar. Leer in 6 lessen op een veilige manier de basis van het kickboksen. Start op woensdag 7 juni 2017.

Wedstrijdvechter Bart Aaldering leert je op een veilige manier de basis van het kickboksen met stoot-, trap- en knietechnieken. Tijdens de training worden kracht- en conditieoefeningen gecombineerd met techniektraining. Hierdoor krijg je een betere conditie en een sterker lichaam.

Meedoen?

De cursus kickboksen start op woensdag 7 juni 2017. De les is iedere woensdag (tot en met 12 juli 2017) van 17.00 tot 18.00 uur in de gymzaal aan de Bram Streeflandweg 92 in Renkum. Wij organiseren de cursus in samenwerking met Bootcamp Oosterbeek.

Kosten

De cursus kost € 15,- per persoon. Voor kinderen met een Gelrepas is deelname gratis.

Aanmelden

Wees er snel bij, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar! Aanmelden voor de cursus kickboksen kan bij buurtsportcoach Hans Kap door een e-mail te sturen naar h.kap@renkum.nl. Vermeld in uw e-mail naam, geboortedatum, telefoonnummer en de school waar uw kind(eren) op zit(ten). Neem voor meer informatie contact op met Hans Kap op (06) 51 63 94 30 of mail naar h.kap@renkum.nl.