Bewust wonen

U voelt zich prettig in uw woning en wilt dat graag zo houden. Wij bieden u gratis persoonlijk woonadvies, een huistest en een brochure met tips om het woongemak en de veiligheid in uw woning te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van kabels, het verlagen van drempels, het voorkomen van gladde vloeren of het plaatsen van een bewegingsmelder in uw badkamer, zodat het licht automatisch aangaat als u ’s nachts naar het toilet gaat.

Huistest

Op de website Gelderse Huistest kunt u zelf een gratis huistest doen. Hiermee test u de veiligheid van uw woning en ontdekt u de verbeterpunten. Reuze handig als u al van plan bent om bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of tuin op te knappen.

Persoonlijk woonadvies

Heeft u behoefte aan woonadvies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs voor een gratis en persoonlijk woonadvies. Neem hiervoor contact op met het Sociaal Team op (026) 33 97 270.

In de brochure '100 tips en meer' (pdf, 1,8 MB) vindt u handige tips om uw woning alvast geschikter te maken voor de toekomst.

Uitgelicht