Bouwtekening inzien

Bouwplannen van lopende of verleende (omgevings)vergunningaanvragen kunt u inzien. Ook de informatie uit het pandenarchief kunt u inzien.

Lopende vergunningaanvraag

Het inzien van bouwplannen van lopende (omgevings)vergunningaanvragen is gratis. U kunt daarvoor contact opnemen met de ODRA op (026) 37 71 600 of via postbus@odra.nl.

Verleende vergunningen

Het inzien van verleende (omgevings)vergunningen is gratis. U kunt daarvoor terecht in het gemeentehuis tijdens onze openingstijden of maak een afspraak via ons Servicepunt op (026) 33 48 111.

Pandenarchief

Van alle panden in onze gemeente hebben wij een dossier met daarin bijvoorbeeld bouwtekeningen, afgegeven bouwvergunningen, gegevens over de riolering en correspondentie. Alle bouwdossiers kunt u inzien in het gemeentehuis.

Tijdelijk geen inzage

Op dit moment digitaliseren wij het pandenarchief waardoor sommige dossiers tijdelijk niet beschikbaar zijn. Op dit moment (maart 2017) kunt u de dossiers met de straatnamen Patrimoniumweg 8 tot en met Zwanenbloemstraat niet inzien.

U kunt het pandenarchief inzien in het gemeentehuis tijdens onze openingstijden of maak een afspraak via ons Servicepunt op (026) 33 48 111.

Kosten

Het inzien van een dossier uit het pandenarchief en het maken van kopieën tot A3 is gratis. Voor het beantwoorden van specifieke vragen, waarvoor wij het dossier moeten doorzoeken, brengen wij kosten in rekening.