Zomervakantie? Jeugdland!

Deze zomervakantie hoeven kinderen van 4 tot 12 jaar zich niet te vervelen. Want van 15 juli tot en met 27 augustus 2017 is er Jeugdland: een heleboel leuke activiteiten in Arnhem en omgeving. De gemeente Renkum doet dit jaar weer mee, dus ook kinderen uit onze gemeente kunnen deelnemen.

Jeugdland Vakantie Paspoort

Alle activiteiten staan vermeld in het Jeugdland Vakantie Paspoort. Dat is in de week van 3 juli 2017 gratis uitgedeeld op alle basisscholen in Arnhem en Renkum. Het paspoort staat helemaal vol met afwisselende activiteiten, waar kinderen met korting of zelfs gratis aan mee kunnen doen. Ze kunnen het paspoort ook als busabonnement gebruiken, als ze een buszegel kopen.

Het paspoort als busabonnement

Als u voor uw kind een buszegel koopt voor op het paspoort, wordt het een echt busabonnement. Uw kind mag dan de hele schoolvakantie reizen met de lijnen 1 t/m 14, 33, 36, 43, 51, 52 en 352 van Connexxion in Arnhem, Velp, Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Heveadorp en Heelsum. Het busabonnement is geldig op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Een buszegel is te koop bij het Servicepunt van het gemeentehuis in Oosterbeek aan de Generaal Urquhartlaan 4. Dat kost maar € 5,60. Heeft u een Gelrepas? Neem die van uw kind dan mee. Want op vertoon van uw Gelrepas en couponnummer 80 krijgt uw kind € 3,60 korting op een buszegel.

Een greep uit het aanbod

  • Korting bij activiteiten zoals bij de Spelerij/Uitvinderij, kookworkshops, Sunflower Ranch, Rozet, Minigolfpark Duno, kasteel Doorwerth en Burgers’ Zoo.
  • Korting bij musea zoals het Airborne Museum, Museum Bronbeek en het Nederlands Watermuseum.
  • Met korting meedoen aan creatieve activiteiten zoals dans, theater, Openluchttheater de Pinkenberg, Ontdek je talent in de Kidsband en streetdance.
  • Vele sporten met onder andere klimmen, midgetgolf Duno, zeilen bij zeilvereniging Jason, skaten en talententest bij Skeelerbaan ‘t Craneveld, duiken, zwemmen in Klarenbeek en de Grote Koppel.
  • Kinderbouwdorp van 21 tot en met 24 augustus 2017. Het kinderbouwdorp in Renkum door Just For Kidz/Dynamo Jeugdwerk staat dit jaar door omstandigheden niet in het paspoort. Het kinderbouwdorp wordt van 21 t/m 24 augustus gehouden. Meer informatie over deze activiteit en de verkoop van kaartjes volgt onder andere via de Facebookpagina van Kinderdorp Renkum. Of mail naar k.moorees@dynamojeugdwerk.nl

Meer informatie

Jeugdland komt tot stand door een samenwerking van de Stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem, Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio (SKAR) en gemeente Renkum. Bel voor meer informatie met Jeugdland op (026) 44 22 062 of kijk op www.jeugdland.nl.