Uw foto in de nieuwe gemeentegids? Doe mee!

Aan het einde van 2017 verschijnt de nieuwe (digitale) gemeentegids. Wij willen deze gids niet alleen voor u maken, maar ook samen met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd, waarbij we een selectie van de ingezonden foto’s in de nieuwe gemeentegids plaatsen. De 3 mooiste foto’s krijgen een prominente plek in de gemeentegids en belonen wij bovendien met een waardebon.

Hoe doet u mee?

Wij zijn op zoek naar foto’s die al het mooie, maar vooral kenmerkende van onze prachtige gemeente laten zien. Denk hierbij aan natuur, evenementen, of dagelijkse dingen.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe gemeentegids? Pak dan uw camera en maak die winnende foto! Stuur uw foto(’s) uiterlijk zondag 30 juli 2017 naar communicatie@renkum.nl. Let op: maximaal 2 foto’s per persoon in JPG-formaat met minimaal 300 dpi of 1,2 MB. Vermeld duidelijk de gefotografeerde locatie en de naam, adresgegevens en telefoonnummer van de fotograaf in uw e-mail. Wilt u met uw foto kans maken op een plek op de voorkant van de gemeentegids? Maak dan een staande foto.

Prijzen

De 3 mooiste foto’s belonen wij met een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats). Bovendien krijgen de winnende foto’s een prominente plek in de gemeentegids van 2018. Ook voor de overige ingezonden foto’s is een aantal plaatsen in de gemeentegids gereserveerd. Akse Media, uitgever van de gemeentegids, stelt de prijzen beschikbaar. De jury bestaat uit burgemeester Agnes Schaap en medewerkers van team Communicatie van de gemeente Renkum.

Spelregels

  • Alleen inwoners van de gemeente Renkum mogen deelnemen aan deze fotowedstrijd.
  • Medewerkers van de gemeente Renkum zijn uitgesloten van deelname.
  • U mag maximaal 2 foto’s per persoon aanleveren.
  • De foto’s zijn genomen in de gemeente Renkum en herkenbaar voor de gemeente en/of haar inwoners.  
  • U moet de foto’s digitaal aanleveren, in JPEG, JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • Het zijn zelfgemaakte foto’s waar geen auteursrecht van anderen op van toepassing is.
  • De gemeente Renkum kan de foto’s gebruiken voor andere promotionele doeleinden. Als u aan de fotowedstrijd meedoet, geeft u toestemming voor het rechtenvrij gebruik van uw foto’s op onder andere folders, flyers, sociale media, het Gemeentenieuws etc.
  • Zet u personen op de foto? Vraag hen dan eerst om toestemming.

Bekijk alle voorwaarden van de fotowedstrijd.

Uitslag

In oktober 2017 maken wij de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met team Communicatie van de gemeente Renkum op (026) 33 48 111 of mail naar communicatie@renkum.nl.