Wecycle voor dierenambulance

Het goede doel dat namens onze gemeente kans maakt op de Wecycle sponsorcheque van € 1.000,- is bekend: Stichting Dierenambulance Nederrijn!

Op onze oproep aan inwoners om een lokaal goed doel voor te dragen voor de nieuwe Wecycle inlevercampagne voor afgedankte elektrische apparaten en spaarlampen kwamen in totaal 8 aanmeldingen binnen. Deze voldeden aan de voorwaarden: een lokale stichting of vereniging zonder commerciële belangen die ingeschreven staat bij de KvK. Stichting Dierenambulance Nederrijn kreeg uiteindelijk op Facebook de meeste likes van inwoners.

Inlevercampagne elektrische apparaten

Helpt u dit goede doel aan die sponsorcheque van € 1000,-? Lever dan vanaf vrijdag 28 april 2017 tot en met 31 augustus 2017 uw kleine, afgedankte elektrische apparaten en/of spaarlampen in bij Afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’, Veentjesbrug 4 in Heelsum. Hiermee verdient u punten voor Dierenambulance Nederrijn. Dit werkt via GPS. De 25 gemeenten die op 31 augustus 2017 de meeste punten hebben per inwoner krijgen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van € 1000,- voor hun zelfgekozen goede doel. In onze gemeente is dat dus Dierenambulance Nederrijn! Ook worden onder inwoners zelf prijzen verloot.